Nauja "Kanapių spirginė" Padidinti

"Kanapių spirginė"

Tradicinis Žemaičių patiekalas - prieskonis, dažnai ruošiamas Kučių stalui. Kanapių spirginė - tai paskrudintos ir su druska bei pipirais sugrūstos nelukštentos kanapių sėklos. Puikiai tinka pagardinti karštas su lupenomis virtas bulves, salotas, mišraines, varškę ar varškės sūrį bei duoną.

Smulkiau

4,00 €

Apie prekę

Tradicinis Žemaičių patiekalas - prieskonis, dažnai ruošiamas Kučių stalui. Kanapių spirginė - tai paskrudintos ir su druska bei pipirais sugrūstos nelukštentos kanapių sėklos. Puikiai tinka pagardinti karštas su lupenomis virtas bulves, salotas, mišraines, varškę ar varškės sūrį bei duoną.

Pluoštinių kanapių sėklose yra daug baltymų, skaidulinių medžiagų, vitaminų A, D ir E.

Sudedamosios dalys: kanapių sėklos 94%, druska, pipirai.

E. Jakubausko ūkis (Žadžių k., Musninkų s., Širvintų r.)

Kiekis: 50 g