Prekių nėra
Šokoladas su apelsino žievelėmis iš Modikos (Sicilija) niekada nebuvo gamintas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis...
Šokoladas su pipirais iš Modikos (Sicilija) niekada nebuvo gamintas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis ir sūriais....