Prekių nėra
Ryškaus apelsinų aromato paslaptis – lėtas Washington Navel veislės apelsinų žievelių kaitinimas neaukštoje temperatūroje, kurioje jos lėtai kristalizuojasi. Šio proceso dėka išsaugomi visi aromatai ir eteriniai aliejai, esantys apelsinų žievelėse. Sausainiais galima mėgautis prie Passito vyno, romo ar kavos. Svoris: 180 g. Gamintojas: Deseo, Italija.
Klasikinis Panettone pyragas, pagamintas pagal originalųjį Galup kompanijos receptą. Praturtintas cukruotais vaisiais ir razinomis, aplietas rankų darbo Pjemonto lazdyno riešutų glajumi. Puoštas perliniu cukrumi ir sveikais migdolais. 1,5 kg
Panettone pyragas su abrikosais ir baltuoju šokoladu. Dar skanesnė tradicinio Galuo panettone pyrago versija: baltojo šokolado vanilės saldumas susilieja su cukruotų abrikosų gaivumu. Aplietas Pjemonto riešutų glajumi, šiandien vis dar gaminamu rankiniu būdu, traškus dėl jį puošiančių skrudintų migdolų ir perlinio cukraus. 1 KG.
Panettone pyragas su marrons glacés (liet. cukruotais kaštainiais), aplietas Pjemonto riešutų glajumi. Ypatingai švelnus ir skanus dėl aukščiausios kokybės Pjemonto ingredientų. 1 KG.
Panettone pyragas, praturtintas cukruotomis juodosiomis vyšniomis ir ypač tamsaus šokolado gabalėliais. Pyragas padengtas rankų darbo glajumi iš Pjemonto riešutų, puoštas perliniu cukrumi ir sveikais migdolais. 750 g.
Kvapni, švelnaus skonio pušies kankorėžių uogienė – neįtikėtinai skanus desertas. Jai būdingas spigliuočių atspalvis su medaus skonio natomis. Gintarinės spalvos kankorėžių uogienė papuoš Jūsų šventinį stalą, savo nuostabiu skoniu pakels Jums nuotaiką ir nepeprastai nustebins Jūsų svečius. 250g.
Traškūs naminiai sausainiai su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus, kakava ir pistacijomis. Puikiai dera prie arbatos, kavos, brendžio ir grapos. Be palmių aliejaus. Tinka veganams. Tarp sudėtinių dalių nėra kiaušinių ir pieno produktų. Svoris: 200 g. Gamintojas: Deseo, Italija.
Šokoladas su apelsino žievelėmis iš Modikos (Sicilija) niekada nebuvo gamintas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis...
Šokoladas su pipirais iš Modikos (Sicilija) niekada nebuvo gamintas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis ir sūriais....