IVAN-ČAI su juodųjų serbentų lapais
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su juodųjų serbentų lapais 50g
Sudėtis:
- Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80%
- Juodųjų serbentų lapai - 20%
Ruošimo rekomendacijos: užpilti arbatinį šaukštelį gauromečio lapelių maždaug stikline karšto (apie 60-70 C temperatūros) vandens, palaikyti uždengus 10-20 min. ir gerti taip dažnai, kaip Jums norisi, galima paskaninti medumi.
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su juodųjų serbentų lapais 50g
Sudėtis:
- Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80%
- Juodųjų serbentų lapai - 20%
Naudingos savybės:
Gauromečio arbatoje gausu organizmui naudingų medžiagų: flavonoidų, alkaloidų, mineralinių medžiagų, geležies, pektinų, karotino, vitaminų A ir C ir daug kitų elementų, bei vitaminų. Gauromečio arbata savo skoniu šiek tiek primena juodąją arbatą, yra tinkama gerti bet kuriuo dienos metu. Be to, šis augalas turi daug vaistinių ir gydančių savybių, yra plačiai naudojamas liaudies medicinoje tiek profilaktikai, tiek kaip pagalbinė priemonė įvairių ligų gydymui.
- Gaurometis puikiai subalansuoja nervų sistemą – kai reikia energijos ar žvalumo, ši arbata puikiai tonizuoja, gerina nuotaiką. Atrodo nesuderinama, tačiau geriama prieš miegą gauromečio arbata padeda lengviau užmigti, nuramina dienos bėgyje įsiaudrinusias mintis, padeda nusiraminti po stresinių situacijų ar tiesiog įtemptos dienos darbų.
- Gauromečio arbata padeda numalšinti galvos skausmą.
- Ši arbata labai naudinga sergant skrandžio ir žarnyno ligomis, padeda sveikti apsinuodijus, mažina intoksikaciją, padeda gydant gastritą ar skrandžio opą.
- Gauromečio arbata pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, puiki priemonė padedant gydyti prostatos ir šlapimtakių ligas.
- Ilgesnį laiką geriama ši arbata labai stiprina imunitetą, saugo nuo peršalimo ligų, o susirgus lengvina kosulį, skatina prakaitavimą.
Ruošimo rekomendacijos: užpilti arbatinį šaukštelį gauromečio lapelių maždaug stikline karšto (apie 60-70 C temperatūros) vandens, palaikyti uždengus 10-20 min. ir gerti taip dažnai, kaip Jums norisi, galima paskaninti medumi.
rty
ewr