Prekių nėra
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su čiobreliais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Čiobreliai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su erškėtrožių žiedlapiais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% erškėtrožių žiedlapiai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su j. serbentų lapais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Juodųjų serbentų lapai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su jazminais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Jazminai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su melisa 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Melisa - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su mėta 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Mėta - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuoto gauromečio arbata "IVAN-ČAI" 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 100% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Sodraus skonio, skrudinta gauromečio arbata "IVAN-ČAI" 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 100% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Stiprios fermentacijos gauromečio arbata "IVAN-ČAI" 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 100% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Žemėje brandinta gauromečio arbata "IVAN-ČAI" 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 100% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.