Sirupas ŽALIŲJŲ MĖTŲ, 0.7l
Žalioji mėta, labai vertinama dėl savo aromatingų ir gaivių savybių, naudojama gaminant maistą ir gėrimus visame pasaulyje. Intensyvi smaragdo žali spalva ir pipirinės mėtų natos MONIN žaliųjų mėtų sirupe suteiks išskirtinumo ir gaivumo visiems jūsų kūriniams. MONIN žaliųjų mėtų sirupas puikiai tiks gaminant karštą šokoladą ar moka kavą, taip pat šaltus limonadus ir frapės kaip vasaros taip ir žiemos metu. Išbandykite!
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
MONIN sirupai yra žinomi visame pasaulyje ir pripažįstami geriausių kavos virėjų, miksologų ir kokteilių meistrų. MONIN produktų įvairovė leidžia rinktis iš daugybės skonių, ekperimentuojant su skoniais ir spalvomis. MONIN sirupai yra natūralūs, jų gaminimo technologija yra nuolatos tobulinama, siekiant išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir atitikti klientų lūkesčius.
Štai keletas idėjų, kaip panaudoti Monin žaliųjų mėtų sirupą skaniems receptams:
1. Mėtų mocha
Ingredientai:
- 20 ml Monin žaliųjų mėtų sirupo
- 20 ml šokolado padažo
- 1 espresso kavos puodelis
- 150 ml šilto pieno
- Plaktos grietinėlės ir šokolado drožlių papuošimui
Paruošimas:
- Espresso puodelyje sumaišykite Monin sirupą ir šokolado padažą.
- Supilkite espresso ir išmaišykite.
- Įpilkite pašildyto pieno, gerai suplakto, kad būtų puta.
- Papuoškite plakta grietinėle ir šokolado drožlėmis.
2. Mėtų kokteilis su šokoladu (after-dinner drink)
Ingredientai:
- 30 ml Monin žaliųjų mėtų sirupo
- 30 ml tamsaus šokolado likerio
- 30 ml grietinėlės
- Ledo kubelių
- Šokolado drožlių papuošimui
Paruošimas:
- Kokteilių plaktuve sumaišykite Monin sirupą, šokolado likerį, grietinėlę ir ledą.
- Supilkite į stiklinę ir papuoškite šokolado drožlėmis.
rty
ewr