Tamsaus šokolado intensyvumas susilieja su aitriu citrinos gaivumu ir šiek tiek aštriu imbiero prieskoniu. Tai išskirtinė plytelė visoje kolekcijoje, sodri ir turtinga skonių, ideali tiems, kurie mėgsta drąsius derinius.
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
Baratti&Milano Turino centre 1858 m. įkūrė Ferdinando Baratti ir Edoardo Milano. Nuo pat pradžių kompanijos aukštos kokybės produktai pelnė svarbius apdovanojimus. Pavyzdžiui, kaip oficialus karališkosios šeimos tiekėjas Baratti&Milano gavo leidimą naudoti Savojos herbą savo logotipe. Antroje XX a. pusėje kompanija tapo pirmaujančia šokolado gamykla Italijoje. 1992 m. gamybos įmonė persikėlė į Bra miestą Kuneo provincijoje, netoli Langhe žemių, garsių savo lazdyno riešutais. Kompanijos misija - gaminti aukščiausios kokybės šokoladą ir saldainius Italijoje, naudojant aukščiausios kokybės žaliavą ir inovatyviausias technologijas. Tai viena iš kelių kompanijų, kurios pačios atrenka geriausią kakavą ir stebi visą gamybos procesą. "Arriba Nacional" rūšies kakava į gamyklą atkeliauja iš Ekvadoro. Dėl aukščiausios produktų kokybės ir elegantiško įpakavimo šiandien Baratti&Milano produktais prekiaujama prestižinėse delikatesų, gurmaniškų prekių parduotuvėse visame pasaulyje.
Sudėtinės dalys: kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, cukruoto imbiero kristalai (cukrus, krakmolas, imbieras (1 %), invertuoto cukraus sirupas, druska) (7 %), liesa kakava, cukruotų citrinų kristalai (cukrus, koncentruotos citrinų sultys, krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, koncentruotos citrinų sultys), cukruotos citrinų žievelės (citrinų žievelės, gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, koncentruotos citrinų sultys, dekstrozė) (5 %), citrinų eterinis aliejus, natūralus aromatas. Šokolado masėje ne mažiau kaip 70% kakavos. Svoris 75g. Saulėta Italija.
rty
ewr