Šokolado plytelė, kurioje ypač tamsaus 70% šokolado stiprumas derinamas su traškiais migdolais ir gaiviomis avietėmis. Stiprus ir netikėtas derinys tiems, kurie mėgsta ryškius ir gerai subalansuotus skonius.
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
Baratti&Milano Turino centre 1858 m. įkūrė Ferdinando Baratti ir Edoardo Milano. Nuo pat pradžių kompanijos aukštos kokybės produktai pelnė svarbius apdovanojimus. Pavyzdžiui, kaip oficialus karališkosios šeimos tiekėjas Baratti&Milano gavo leidimą naudoti Savojos herbą savo logotipe. Antroje XX a. pusėje kompanija tapo pirmaujančia šokolado gamykla Italijoje. 1992 m. gamybos įmonė persikėlė į Bra miestą Kuneo provincijoje, netoli Langhe žemių, garsių savo lazdyno riešutais. Kompanijos misija - gaminti aukščiausios kokybės šokoladą ir saldainius Italijoje, naudojant aukščiausios kokybės žaliavą ir inovatyviausias technologijas. Tai viena iš kelių kompanijų, kurios pačios atrenka geriausią kakavą ir stebi visą gamybos procesą. "Arriba Nacional" rūšies kakava į gamyklą atkeliauja iš Ekvadoro. Dėl aukščiausios produktų kokybės ir elegantiško įpakavimo šiandien Baratti&Milano produktais prekiaujama prestižinėse delikatesų, gurmaniškų prekių parduotuvėse visame pasaulyje.
Sudėtinės dalys: kakavos pasta, cukrus, kakavos sviestas, liesa kakava, liofilizuotos avietės (3 %), migdolai (3 %), natūralūs aromatai. Šokolado masėje ne mažiau kaip 70% kakavos. Svoris 75g. Saulėta Italija.
rty
ewr