Prekių nėra
Džiovintų čiobrelių arbata 35g. Čiobreliai rankomis rinkti Lietuvos miškuose. 1–2 arbatinius šaukštelius čiobrelių žolės užpilkite 200 ml verdančio vandens, uždenkite. Palaikykite 5–10 minučių, nukoškite. Gerkite po stiklinę arbatos 3-4 kartus per dieną.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su čiobreliais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Čiobreliai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su erškėtrožių žiedlapiais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% erškėtrožių žiedlapiai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su j. serbentų lapais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Juodųjų serbentų lapai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su jazminais 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Jazminai - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su melisa 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Melisa - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota gauromečio arbata "IVAN-ČAI" su mėta 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 80% Mėta - 20% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Fermentuota juodųjų serbentų lapų arbata 35g
Fermentuoto gauromečio arbata "IVAN-ČAI" 50g Siauralapio gauromečio fermentuoti lapai - 100% Paruošimas: 1 arbatinį šaukštelį (1,5 - 2g) užpilti 200-250ml. verdančiu vandeniu, palaikyti 5 - 10 min., rekomenduojama paskaninti arbatą medumi.
Juodoji arbata Hyson Ceylon Premium OPA 100g
Juodoji arbata Hyson Ceylon Supreme 34 EARL GREY 100g Hyson Ceylon Supreme 34 EARL GREY - tai tikra Ceilono arbata, natūralios kvapiosios medžiagos šiai arbatai suteikia bergamoto skonį.