Sirupas IMBIERINIŲ MEDUOLIŲ, 0.7l
Monin imbierinių meduolių sirupas įkūnija tradicinio žiemos gardėsio skonį ir aromatą. Jis sužavės šildančiais prieskonių tonais, kuriuose dera imbieras, cinamonas, muskatas ir subtilus saldumas. Šis sirupas yra puikus pasirinkimas rudens ir žiemos sezonui, kai norisi jaukumo ir šilumos.
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
MONIN sirupai yra žinomi visame pasaulyje ir pripažįstami geriausių kavos virėjų, miksologų ir kokteilių meistrų. MONIN produktų įvairovė leidžia rinktis iš daugybės skonių, ekperimentuojant su skoniais ir spalvomis. MONIN sirupai yra natūralūs, jų gaminimo technologija yra nuolatos tobulinama, siekiant išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir atitikti klientų lūkesčius.
Štai keletas idėjų, kaip panaudoti Monin imbierinių meduolių sirupą skaniems receptams:
1. Kalėdinis Latte su Imbieriniais Meduoliais
Ingredientai:
- 30 ml Monin imbierinių meduolių sirupo
- 1 puodelis šviežiai paruošto espreso
- 150 ml karšto pieno
- Plakta grietinėlė (nebūtina)
- Cinamono arba smulkintų imbierinių sausainių papuošimui
Paruošimas:
- Į puodelį supilkite Monin imbierinių meduolių sirupą.
- Paruoškite espreso ir supilkite jį į puodelį.
- Įpilkite išplaktą karštą pieną.
- Papuoškite plakta grietinėle ir pabarstykite cinamonu ar smulkintais imbieriniais sausainiais.
2. Imbierinių Meduolių Karštas Šokoladas
Ingredientai:
- 20 ml Monin imbierinių meduolių sirupo
- 200 ml karšto pieno
- 50 g juodojo arba pieniško šokolado (tarkuoto arba gabaliukais)
- Plakta grietinėlė ir imbierinio sausainio trupiniai papuošimui
Paruošimas:
- Puodelyje pakaitinkite pieną ir įmaišykite šokoladą, kol jis visiškai ištirps.
- Įmaišykite Monin imbierinių meduolių sirupą.
- Supilkite karštą šokoladą į puodelį.
- Papuoškite plakta grietinėle ir imbierinio sausainio trupiniais.
rty
ewr