Sirupas BALTO ŠOKOLADO, 0.7l
Monin baltojo šokolado sirupas yra gardus ir subtilus ingredientas, skirtas įvairiems gėrimams ir desertams. Jo švelnus ir kreminis baltasis šokoladas suteikia patiekalams išskirtinį skonį, kuris dera su įvairiais ingredientais, pradedant kava ir baigiant vaisiais.
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
MONIN sirupai yra žinomi visame pasaulyje ir pripažįstami geriausių kavos virėjų, miksologų ir kokteilių meistrų. MONIN produktų įvairovė leidžia rinktis iš daugybės skonių, ekperimentuojant su skoniais ir spalvomis. MONIN sirupai yra natūralūs, jų gaminimo technologija yra nuolatos tobulinama, siekiant išlaikyti nepriekaištingą kokybę ir atitikti klientų lūkesčius.
Štai keletas idėjų, kaip panaudoti Monin baltojo šokolado sirupą skaniems receptams:
1. Baltasis šokoladinis latte:
Ingredientai:
- 30 ml Monin baltojo šokolado sirupo
- 1 dvigubas espreso
- 150 ml pieno
- Plaktos grietinėlės (nebūtina)
- Baltojo šokolado drožlės papuošimui
Paruošimas:
- Į puodelį įpilkite Monin baltojo šokolado sirupą.
- Supilkite šviežiai paruoštą espreso.
- Įpilkite šiltą, išplaktą pieną.
- Papuoškite plakta grietinėle ir baltojo šokolado drožlėmis.
Monin baltojo šokolado sirupas puikiai dera su riešutų, vaisių ar prieskonių sirupais, tad galite eksperimentuoti kurdami naujus skonių derinius!
2. Baltasis Šokoladas su Mėlynėmis
Ingredientai:
- 30 ml Monin baltojo šokolado sirupo
- 1 šaukštas mėlynių džemo arba šviežių mėlynių
- 150 ml šilto pieno
- Plakta grietinėlė papuošimui
- Šviežios mėlynės arba mėlynių padažas papuošimui
Paruošimas:
- Į puodelį įpilkite Monin baltojo šokolado sirupo ir sudėkite mėlynes arba džemą.
- Užpilkite karštu pienu, gerai išmaišykite.
- Papuoškite plakta grietinėle ir šviežiomis mėlynėmis arba šlakeliu mėlynių padažo.
- Mėgaukitės kremišku ir karštu gėrimu.
rty
ewr