• Nauja

Monin PASIFLORŲ tyrė, 0,5 l

16,99 €

Ši pasiflorų tyrė suteikia jūsų gėrimams ir desertams unikalų, tropinį akcentą. Pasižyminti intensyviu ir gaiviu pasiflorų vaisiaus skoniu, tyrė pagaminta iš kruopščiai atrinktų tikrų vaisių, užtikrinant autentišką skonį ir aukščiausią kokybę.

Monin PASIFLORŲ

16,99 €
Kiekis:

Prekių likutis: 50

 

PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS

Atraskite egzotikos skonį su MONIN pasiflorų tyre! Ši pasiflorų tyrė suteikia jūsų gėrimams ir desertams unikalų, tropinį akcentą. Pasižyminti intensyviu ir gaiviu pasiflorų vaisiaus skoniu, tyrė pagaminta iš kruopščiai atrinktų tikrų vaisių, užtikrinant autentišką skonį ir aukščiausią kokybę.

Puikiai tinka:

  • Kokteiliams, limonadams ir šerbetams
  • Glotnučiams ir vaisių kokteiliams
  • Desertams, pyragams ir kitoms konditerijos gaminiams
  • Padažams ir gurmaniškiems patiekalams pagardinti

SAVYBĖS Sudėtyje yra 50% pasifloros vaisių tyrės Didelė koncentracija: 1+6 Galiojimo terminas: 4 savaitės po atidarymo, 24 mėnesiai nuo pagaminimo Vienas produktas daugybei aplikacijų: Mojito, Margarita, Daiquiri, glotnučiai, limonadai, šaltos arbatos, kokteiliao

INGREDIENTAI Cukrus, vanduo, koncentruota pasiflorų tyrė, natūrali kvapioji medžiaga, natrio citratas (rūgštis), pektinas (tirštiklis), kalio sorbatas (konservantas).

MONIN pasiflorų tyrė leidžia lengvai pridėti tropinį skonį į bet kokį receptą, praturtindama jį egzotiška gaiva ir saldumu.

1. Pasiflorų ir Mangų Smoothie 

Ingredientai:

  • 50 ml Monin pasiflorų tyrės
  • 1 prinokęs mangas
  • 100 ml apelsinų sulčių
  • 1 banano pusė
  • Ledo kubeliai

Gaminimas:

  • Visus ingredientus sudėkite į blenderį.
  • Plakite, kol gausite vienalytę masę.
  • Supilkite į stiklinę ir mėgaukitės gaiviu kokteiliu.

2. Pasiflorų Sūrio Pyragas be Kepimo 

Ingredientai:

  • 200 g sausainių
  • 100 g sviesto (ištirpinto)
  • 300 g kreminio sūrio (pvz., „Philadelphia“)
  • 100 ml Monin pasiflorų tyrės
  • 200 ml plakamosios grietinėlės
  • 50 g cukraus
  • 1 želatinos lapelis (arba 5 g želatinos miltelių)
  • Šviežios pasifloros sėklos papuošimui

Gaminimas:

  • Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Pagrindą tolygiai paskirstykite formoje ir palikite šaldytuve 30 min.
  • Užmerkite želatiną į šaltą vandenį 5-10 minučių.
  • Išplakite kreminį sūrį su Monin pasiflorų tyre ir cukrumi.
  • Atskirai išplakite grietinėlę ir įmaišykite ją į sūrio masę.
  • Ištirpintą želatiną įmaišykite į masę ir supilkite ant sausainių pagrindo.
  • Palikite šaldytuve bent 4 valandoms.
  • Puoškite šviežiomis pasifloros sėklomis.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: