- Nauja
Monin MANGŲ tyrė, 0,5 l
Tobulai prinokusių mangų skonio ir idealios tekstūros MONIN Mango tyrė idealiai tinka įvairiems kokteiliams, šaltoms arbatoms ir limonadams. Mėgaukitės MONIN Mangų tyre kartu su pienu ar jogurtu! Dėl subtilaus balanso ir kreminio skonio jūsų Mango Daiquiri, Margarita ar Mojito taps tikru vasaros hitu. Gaivieji gėrimai, tokie kaip šalta arbata ir limonadai, puikiai išryškins subtilų šio mėgstamo egzotiško vaisiaus skonį. Išbandykite!
PREKIŲ PIRKIMO, PRISTATYMO IR GRĄŽINIMO TAISYKLĖS
Tobulai prinokusių mangų skonio ir idealios tekstūros MONIN Mango tyrė idealiai tinka įvairiems kokteiliams, šaltoms arbatoms ir limonadams. Mėgaukitės MONIN Mangų tyre kartu su pienu ar jogurtu! Dėl subtilaus balanso ir kreminio skonio jūsų Mango Daiquiri, Margarita ar Mojito taps tikru vasaros hitu. Gaivieji gėrimai, tokie kaip šalta arbata ir limonadai, puikiai išryškins subtilų šio mėgstamo egzotiško vaisiaus skonį. Išbandykite!
SAVYBĖS Sudėtyje yra 50% mangų tyrės Didelė koncentracija: 1+6 Galiojimo terminas: 4 savaitės po atidarymo, 24 mėnesiai nuo pagaminimo Vienas produktas daugybei aplikacijų: Mojito, Margarita, Daiquiri, glotnučiai, limonadai, šaltos arbatos, kokteiliai, pieno kokteiliai.
INGREDIENTAI Cukrus, koncentruota mangų tyrė, vanduo, natūrali kvapioji medžiaga, pektinas (tirštiklis), citrinų rūgštis, kalio sorbatas (konservantas), dygminų ekstraktas.
1. Mangų kokteilis su kokosu
Ingredientai:
- 50 ml Monin mangų tyrės
- 150 ml kokosų pieno
- 1 bananas
- 100 ml apelsinų sulčių
- Ledo kubeliai
Gaminimas:
- Visus ingredientus sudėkite į blenderį.
- Plakite, kol masė taps vientisa.
- Supilkite į stiklinę ir mėgaukitės gaiviu tropiniu kokteiliu.
2. Mangų Panna Cotta 🍮
Ingredientai:
- 250 ml grietinėlės
- 100 ml pieno
- 50 ml Monin mangų tyrės
- 50 g cukraus
- 1 želatinos lapelis (arba 5 g želatinos miltelių)
- Švieži mangų gabalėliai papuošimui
Gaminimas:
- Užmerkite želatiną į šaltą vandenį 5-10 minučių.
- Į puodą supilkite grietinėlę, pieną ir cukrų. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol beveik užvirs.
- Įmaišykite Monin mangų tyrę.
- Nusausinkite želatiną ir įmaišykite ją į karštą mišinį, kol ištirps.
- Supilkite į formeles ir palikite šaldytuve 4-6 valandoms, kol sustings.
- Patiekite su šviežiais mangų gabalėliais.
rty
ewr